Autor Tema: REGULE PONAŠANJA, ADMINI, KAZNE I OSTALO.-  (Posjeta: 2277 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline FUCK

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Postova: 1046
 • Karma: +144/-3
 • Founder "Ljute bande"
  • http://www.blueknightscro2.hr/
REGULE PONAŠANJA, ADMINI, KAZNE I OSTALO.-
« : Siječanj 01, 2012, 11:14:11 prijepodne »
Dobrodošli na forum zagrebačkih Blue Knights-a.
/>
/>Kako bismo na forumu održali red i diskusije na prihvatljivom nivou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na Forumu je zabranjeno:
/>
/>- kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
/>- reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (znači, nema džabe ni u stare babe...  ;D)
/>- postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma
/>- ometanje rada (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
/>- korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)
/>- vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje)
/>objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša...  >:(
/>
/>Svaki podforum može, zbog potrebe održavanja reda i mira na podforumu, imati svoja posebna, interna pravila. Molimo vas da ih se pridržavate tijekom pisanja na tim podforumima.
/>
/>Svi postovi su isključivo mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika foruma BK LE MC Croatia II-ZAGREB. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Adminstratori foruma rade na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove predvidjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru klikom na sliku za prijavu posta.
/>
/>Sami kreirate nivo anonimnosti na forumu BK. Administratori foruma se obvezuju da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.
/>
/>Forum je vlasništvo Blue Knights LE MC Croatia II-Zagreb. Administratori foruma su članovi kluba koji su odabrani da obavljaju tu zadaću i imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vas korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s foruma ako administratori odluče da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.
/>
/>Ako se slažete s ovim pravilima neće biti problema..  ;) a ukoliko Vam ona nisu prihvatljiva i ne želite ih poštivati nemojte trošit vrijeme ni nama ni sebi...  8) 
/>Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo vam ugodan boravak na forumu Blue Knights LE MC Croatia II-Zagreb.
/>
/>F.
/>
You have the right to remain silent and watch me drink your beer. (7)

Offline Gele

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Postova: 1616
 • Karma: +9/-1
 • Honda CBF 600 S
Odg: REGULE PONAŠANJA, ADMINI, KAZNE I OSTALO.-
« Odgovori #1 : Siječanj 01, 2012, 11:18:07 prijepodne »
Primljeno na znanje!!!
/>
/>potpisujem  <gg
/>
/>
/>
Meni nije problem ići na posao,samo mi je pun ....c wacko čekati osam sati da odem doma...