Blue Knights

BK LE MC - Croatia II


07.01.2005. godine (petak) u Zagrebu, Selska cesta, "Kod Mrkog", održana je Osnivačka skupština chapter-a BK Croatia II za Grad Zagreb i širu zagrebačku regiju. Za prvog predsjednika izabran je Mario Mesic "Mes", za dopredsjenika Kruno Mahnet i tajnika Željko Bertović "Fuck". Do kraja godine chapter je imao 21 registriranog člana. 
Krajem 2006. godine chapter broji 19 članova i u to vrijeme članovi se po prvi puta nalaze u današnjem club house-u, u Čehima. Prvi puta nam pristupaju i članovi sa područja Krapinsko-zagorske županije. Na tadašnjoj godišnjoj skupštini mijenja se Predsjedništvo, za predsjednika izabran je Kruno Mahnet, za dopredsjednika Željko Bertović "Fuck" i tajnika Dragutin Kos "Harry". 
Tijekom 2007. godine, na žalost ostajemo bez našeg viteza Milana Fortune, prvog "Road captain-a" i klub broji 18 članova. Predjedništvo ostaje u istom sastavu.
U 2008. godini napušta nas i Davor Javorski, osnivač BK u Hrvatskoj, Predsjednik BK Croatia I. Chapter broji 20 članova sa jednim počasnim (Shadow).   
2009. godina, chapter gubi nekoliko članova sa područja Zagorja koji i osnivaju novi chapter BK Croatia VII, sa sjedištem u Pregradi (Benkovo). Pvi puta se priključuje jedan član iz Karlovca a odmah potom i drugi. Sa tim razdobljem možemo reći da je BK Croatia II, u skladu sa zakonom "fifty miles", proširila područje djelovanja na Karlovačku županiju. U tom razdoblju klub prvi puta dosiže brojku od 30 članova, računajući Zagorce i dva počasna člana.
Odlaskom Zagoraca, klub ostaje na 24 člana a nakon godišnje skupštine u prosincu 2010. godine, odlukom Skupštine mijenja se Statut kluba i bira se novo Predsjedništvo u sastavu Željko Bertović "Fuck", Damir Čačko i Željko Tomačić "Scorpion". Novim satutom, odluke o radu kluba donosi Upravni odbor (Predsjedništvo i četiri člana).  
Danas se klub sastoji od 32 člana i jednog posebnog počasnog člana Vlč. Mario Bičak, koji u klubu obavlja dužnosti "Chapter chaplain-a".  
 
           
 
   
 
 

 

 
 

Postanite član

Opširnije o članstvu u klubu pogledajte OVDJE
 
 
 

Nadolazeći događaji

 
 
 

Brojač posjeta

Vi ste . posjetitelj naše stranice, . danas.