Kontakt

Postanite član


Članovi Udruge se dijele na:

1) Redovne članove

2) Pridružene članove

3) Počasne članove

4) Posebne počasne članove

1) Redovni član može postati službenik Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva pravosuđa, Ministarstva obrane, Ministarstva financija ili drugih srodnih državnih tijela, u daljnjem tekstu „Ministarstvo“, koji ima ovlasti lišenja slobode osobe, a obavlja poslove u punom radnom vremenu (najmanje 32 sata tjedno) te mu je takvo zaposlenje osnovni prihod. Također mora posjedovati valjanu vozačku dozvolu za upravljanje motociklom i mora posjedovati motocikl. Redovni član može postati i osoba koja ne posjeduje motocikl, a zadovoljava ostale uvijete za redovnog člana, ako motocikl planira kupiti u roku od 6 mjeseci od predaje zahtjeva za članstvo. Svaki redoviti član koji zbog ozljede, psihičkih ili fizičkih razloga nije u mogućnosti upravljati motociklom zadržati će svoje članstvo kao redoviti član. Osobe koje su bile službenici Ministarstva, a prestale su raditi u Ministarstvu zbog opravdanih razloga (mirovina, godine ili ozljeda koja je nastupila u obavljanju službe ili povodom obavljanja službe) mogu postati redovni članovi iako nisu uposlenici Ministarstva. Te osobe moraju predočiti pismenu potvrdu da su prestale raditi pod časnim okolnostima.

2) Pridruženi član može postati osoba koja je povremeni zaposlenik Ministarstva (manje od  32 sata tjedno, najmanje 96 sati godišnje) i ima ovlasti lišenja slobode osobe. Također mora posjedovati valjanu vozačku dozvolu za upravljanje motociklom i mora posjedovati motocikl. Pridruženi član može postati i osoba koja ne posjeduje motocikl, a zadovoljava ostale uvijete za pridruženog člana, ako motocikl planira kupiti u roku od 6 mjeseci od od predaje zahtjeva za članstvo. Svaki pridruženi član koji zbog ozljede, psihičkih ili fizičkih razloga nije u mogućnosti upravljati motociklom zadržati će svoje članstvo kao pridruženi član.

Kandidati za redovito i pridruženo članstvo biti će primljeni ako zadovolje svaki od navedenih uvjeta ako:

1.) „položi“ probni rok uz mentorstvo, u trajanju od najmanje 6 mjeseci od dana predaje zahtjeva za članstvo

2.) ga predloži redovni član Udruge  

3.) ga dvotrećinskom većinom prihvate poslovno sposobni članovi Skupštine

4.) uplati članarinu do dana prijema u članstvo.

 

3) Počasni član može postati osoba koja je posebno doprinijela promoviranju Udruge i koja svojim radom i djelovanjem podiže ugled Udruge i na drugi pozitivan način promiče ciljeve i djelatnosti Udruge.

Broj počasnih članova ne smije premašivati 10 % ukupnog broja redovnih i pridruženih članova iz prijašnje godine.

Počasni članovi će glasovanjem biti izabrani na redovitoj godišnjoj skupštini. Počasni član biti će izabran dvotrećinskom većinom poslovno sposobnih članova Skupštine. O povjerenju počasnim članovima glasa se na redovitoj godišnjoj skupštini.

4) Posebni počasni član može postati zaređeni pripadnik svake priznate vjerske zajednice koji će dobiti poziciju Kapelana Udruge.


VRH STRANICEIme:   *
Adresa:   *
E-mail:   *
Kôd za provjeru:   *
Poruka:   *
 
 
 

Postanite član

Opširnije o članstvu u klubu pogledajte OVDJE
 
 
 

Nadolazeći događaji

 
 
 

Brojač posjeta

Vi ste . posjetitelj naše stranice, . danas.